Köpvillkor

Köpvillkor
Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

 

Frakt
Alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige
.
Vid försändelser som skickas till övriga Nordiska länder utanför Sverige, tillkommer alltid en fraktavgift på 99 kr.

 

Moms
I alla priser ingår moms med 25 %.

 

Leveranstid
Normalt skickar vi Din order inom 1-3 dagar. Alla våra leveranser sker med Postnord, och vi tar inget ansvar för deras leveranstider och/eller hantering. Om leveransförsening uppstår från vår sida, meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

 

Betalningsalternativ
Enkel, säker och trygg betalning med kreditkort eller swish. Dina kreditkorts- eller bankkontonummer visas ej för säljaren.

 

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.

 

Återbetalningar
Vid eventuell återbetalning krediteras samma konto som betalningen gjordes ifrån. Vi har inte tillgång till kundens kortnummeruppgifter. Återbetalningen sker omgående när vi har mottagit och godkänt returen.

 

Byte
Vid byte till annan produkt, debiteras eller återbetalas eventuell mellanskillnad. Kunden står för returfrakt och frakten på den nya ordern.

 

Hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR
Vi är mån om din integritet. När du lägger din beställning hos oss kan Du vara säker på att vi aldrig lämnar ut uppgifter om dig till tredje part.

 

När du uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.