Våra varumärken

I vår butik hittar du smycken med inspirerande budskap. Våra produkter kommer främst från företag i USA som ägs och drivs av kvinnor. Etiskt, hållbart och handgjort - är ledorden för alla smycken vi säljer.

Vi har valt att samarbeta med Ethic Goods, Chocolate And Steel och Soulful Memory. Läs mer om respektive företag här nedan:

Ethic Goods samarbetar med ideella organisationer. Deras morsekod-armband är handgjorda av kvinnor i Thailand som räddats från mänsklig trafficking. Genom att köpa dessa etiskt hållbara smycken blir du en meningsfull del i en kvinnas historia och ger frihet till kvinnor runt om i världen. Företaget vill framhålla att deras varumärke är enkla saker som kärlek, mod, hopp och drömmar om en bättre framtid. Orden i deras morsekods-armband innehåller enkla ord som har djup betydelse. Liksom hantverkarna som skapar armbanden, vill de att våra liv ska definieras av vår potential, våra förmågor, den bästa versionen av oss. Inte våra rädslor eller våra förluster. 

 

Chocolate And Steel är ett företag med sin bas i Los Angeles. Hållbart och miljövänligt är ledorden i deras verksamhet. Företaget donerar varje månad en del av sin vinst till projekt inom olika välgörenhetsprojekt.

De har blivit kända för sina citat- och budskapssmycken. Främst de härliga citaten från kända personer, t ex Bowie, Dolly Parton och John Lennon. Varje hänge är handgjort och varje bokstav instansad för hand. Smyckena är i riktigt hög kvalitet i sterling silver eller guld vermeil.

 

BUDSKAPSHÄNGE, BUDSKAPSHALSBAND, HALSBAND MED MENING, BUDSKAPSSMYCKE
ARMBAND MED BUDSKAP, BUDSKAPSSMYCKE, BUDSKAPSARMBAND

 

Soulful Memory drivs av kvinnor i Nordamerika. Deras mission är att ge inspiration och daglig motivation. De eftersträvar att skapa smycken som kan ge styrka och självförtroendet, vilket gör att alla kan möta livet i sitt mest perfekta och vackra tillstånd.